Telefon nummer

norhalddch@gmail.com

Træningsdage

Onsdag: kl. 16.00 - 18.45 Lørdag: kl. 9.00 - 13.30

DCH Nørhald er en lille lokal forening i Danmarks Civile Hundeførerforening, og har eksisteret siden 1983. Vi ligger i region 3, Østjylland og tilbyder hundetræning til alle lovlige hunderacer og blandingshunde.

Vi bor på adressen Sognevej 15, Enslev, 8983 Gjerlev J, hvor vi har klubhus og indhegnet træningsplads. Pladsen er ikke så stor, hvorfor der ofte arrangeres sportræning andre steder.

Vi træner engageret og målrettet med vores hunde, og prioriterer samtidig det sociale fællesskab.

I DCH Nørhald foregår al træning med positiv motivation og vi har ingen ventelister. Fordelen ved at træne hos os, fremfor en større klub er at vores træner altid har god tid til at tage sig af den enkelte hund og fører.

Vores træner har et stort hjerte for hunde, og er også uddannet adfærds-konsulent, og kan dermed besvare mange spørgsmål. Derudover har vi et godt fællesskab i klubben, og holder fællesarrangementer et par gange om året.

Foreningen tilbyder pt. hvalpehold, unghundehold, konkurrencehold, motivationshold, agility, sportræning og nosework.

Foreningen er medlem af DGI.