Telefon nummer

norhalddch@gmail.com

Træningsdag

Lørdag: Kl. 09.00-13.30

Vi er en lille lokal forening i Danmarks Civile Hundeførerforening og har eksisteret siden 1983. Vi tilbyder hundetræning til alle lovlige hunderacer og blandingshunde.

Vi bor på adressen Sognevej 15, Enslev, 8983 Gjerlev J, hvor vi har klubhus og indhegnet træningsplads. Pladsen er ikke så stor, hvorfor der ofte arrangeres sportræning andre steder.

Vi træner engageret og målrettet med vores hunde, og prioriterer samtidig det sociale fællesskab.

Vi tilbyder pt. hvalpehold, unghundehold, konkurrencehold, motivationshold og sportræning. I indeværende år tilbydes der desværre ikke Rally lydighed og agility, idet vi ikke har nogen instruktør der kan tilbyde det. Er du instruktør, og kunne du tænke dig at være i en lille klub som vores, hører vi gerne fra dig.

Vi er medlem af DGI.

I DCH Nørhald foregår al træning med positiv motivation og vi har ingen ventelister.