Telefon nummer

20224016

Email

norhalddch@gmail.com

Træningstider

Tirsdag: kl. 16.00 - 18.15 Lørdag kl. 9.00 - 14.15

Hvalpeholdet

Hold 21A Lørdag kl. 10.00 - 10.45
Hold 21B lørdag kl. 13.30 - 14.15
Hold 21C lørdag kl. 14.15 - 15.00

Hvalpeholdet er for alle hunde i alderen 8 uger – 6 måneder uanset race. Her lægges vægt på kontaktøvelser, motivation, tillid og samarbejde mellem hund og fører. Der bliver trænet indgående i “at komme”, når der bliver kaldt” og at gå pænt i snor. Desuden trænes stå, sit og dæk, og der vil hver træningsgang være et ”frikvarter”, hvor hvalpene leger med hinanden så de bliver socialiseret til omgang med andre hunde og de lærer at omgås på en hensigtsmæssig måde. Dette frikvarter foregår efter aftale med træneren, således at hunden altid får det optimale ud af legen med de andre hunde.

Læs mere
Hvalpeholdet

Unghundeholdet

Lørdag kl. 11.00 - 11.45

Unghundeholdet er for de medlemmer, der har afsluttet et hvalpehold og som gerne vil arbejde videre med lydighedstræning og samarbejds-træning. Træningen giver deltagerne en mulighed for at snuse til de forskellige øvelser, som findes i DcHs konkurrenceprogram. Der arbejdes videre med lydighedsøvelserne fra hvalpeholdet og deltagerne introduceres til brugshunde arbejdet med bl.a. feltsøg, spor, apport, halsgivning. Der arbejdes desuden med mange forskellige samarbejdsøvelser med og uden redskaber.

Læs mere
Unghundeholdet

Motivationsholdet

Lørdag kl. 09.00 - 09.45

Træningen henvender sig til de hundemennesker, som har lyst til at træne og hygge sig sammen med sin hund, men ikke har specielt lyst til at deltage i konkurrence. Nogle af de ting der kan foregå på motivations holdet er: almindeligt vedligehold af det lærte, søge/finde ting, spor, spring, dirigering, apport, fremadsendelse, rundering, agility og rally. Sjove tricks du og din hund kan lære, eks: sidde pænt, gi’ pote, samle ting, hoppe gennem hulahopring, danse, gå slalom, bagpartskontrol, gå i ottetal, balanceøvelser.

Læs mere
Motivationsholdet

DCH Program ABC

Lørdag kl. 12.00 - 13.30

På konkurrenceholdene trænes lydighed som lineføring, stå, sit, dæk og hjemkald – og kravene øges til både hund og fører. Kravene til spring, feltsøg, spor, apport, rundering og fremadsendelse øges. De enkelte øvelser deles op i mindre dele og der arbejdes med korte/koncentrerede træningspas. Der bruges motivation og positiv forstærkning. Det forventes, at hundeføreren træner selvstændigt med de kendte øvelser og at alle tilbyder sig som hjælpere f.eks. i forbindelse med rundering.

Læs mere
DCH Program ABC

Agility hold

Tirsdag kl.16.00 - 16.45
Holdet er for begyndere og letøvede inden for agility. Hunden skal være ca. 1,5 år for at starte på holdet. Her lærer hunden at aflæse hundeføreren. Hunden lærer bl.a. at tage på feltforhindringer, løbe slalom, løbe fremad, foretage vendinger, bagkryds og forkryds. Hundeføreren skal vide, hvordan han/hun går og planlægger sin og hundens bane Desuden skal føreren have fokus på hundes krop, motorik og styrke. Hunden skal være slank og have god styrke for at undgå skader.

Læs mere
Agility hold

Nose Work Hold

Tirsdag kl. 16.45 - 17.30
Her vil vi lade hundene få lov at arbejde med deres snuder. Vi vil arbejde med mange forskellige former for næsearbejde og indlære target som baggrund for Nosework arbejde.

Læs mere
Nose Work Hold

Blandet Hold

Tirsdag kl. 17.30 - 18.15

På det blandede hold arbejdes der med lydighedstræning og samarbejdstræning. Der suppleres med agility øvelser

Læs mere
Blandet Hold